Daci Finland Summer School 2020

  ”Dance As You Are” 7. – 10.6.2020!

Järjestetään Kuopiossa 7.–10.6.2020 yhteistyössä Kuopio tanssii ja soi -tapahtuman kanssa. Suuren suosion saavuttaneet vuoden 2015 ja 2017 DaCi Nordic ja DaCi Europe – tapahtumat saavat saa nyt jatkoa!

 

Tapahtuma kokoaa yhteen 7-19-vuotiaat lapset, nuoret ja heidän opettajansa ympäri Eurooppaa. Myös koreografit, tanssintutkijat ja taidekasvatuksen ammattilaiset ovat tervetulleita mukaan.

DaCi Finland Summer School 2020 -tapahtuma on suunnattu ennen kaikkea Dance and the Child International -järjestön jäsenkoululuille. Tapahtuman tarkoituksena on saada kansallista yhteistyötä tiiviimmäksi Euroopan sisällä. Maailmanlaajuiset tapahtumat vaativat yksittäisiltä tanssijoilta sekä tanssiyhteisöiltä paljon taloudellisia resursseja. Omassa maassa tai lähempänä kotimaata järjestettävä tapahtuma mahdollistaa useamman lapsen ja nuoren osallistumisen. Näin toteutamme taidekasvatuksen ideologiaa – Jokainen voi tanssia sellaisena kuin on.

Tapahtuman ohjelma sisältää tanssin työpajoja lapsille, nuorille ja opettajille. Opettajien kurssin ensimmäisen päivänä teemana on lastentanssin koreografia. Ryhmien esitysten teemana on ”Dance as you are” – tanssi sellaisena kuin olet. Ryhmillä on mahdollisuus esiintyä tapahtuman aikana Kuopio Tanssii ja Soi avajaispäivänä torin esiintymislavalla. Työpajoissa työskennellään ikäryhmittäin ja opettajille ja ohjaajille on oma ryhmänsä.

Tapahtuman opettajiksi on kutsuttu mm: Kati Kivilahti-Fagerrud (opettajien koulutus) ja Ulla Mirsch-Laitinen (opettajien koulutus), sekä Julia Koneva, nykytanssi (Tallinna), Maikki Koivuniemi, show (Oulu), Jaana Saaranen, baletti (Helsinki).

Tapahtumasta tarkempia lisätietoja tulossa lokakuussa. Ilmoittautuminen alkaa marraskuussa 2019.