Liity jäseneksi

Nimi(Pakollinen)

Tule daCin jäseneksi!

daCi Finland ry:n jäseneksi voi hakea täysi-ikäinen henkilö, joka opiskelee tai toimii lasten ja nuorten tanssi- ja/tai taidekasvatuksen parissa, tai rekisteröity yhdistys, joka toimii lasten ja nuorten tanssikasvatuksen hyväksi. Yhdistyksen jäsenet hyväksyy hallitus. Tällä hetkellä yhdistykseen kuuluu yli 70 tanssinkasvattajaa, tanssiyhteisöä ja tanssin instituutioita Suomessa.

daCi -Finland – Tanssin Varhaiskasvattajat ry:n jäsen kuuluu automaattisesti myös kansainväliseen dance and the Child international -järjestöön. daCi Finlandin jäsen saa kaikki kansallisen jaoksen sekä kansainvälisen järjestön jäsenilleen tarjoamat edut ja on mukana maailmanlaajuisessa tanssikasvatusta edistävässä verkostossa.

Jäsenetuihin kuuluu:

  • Kahdesti vuodessa ilmestyvä kansainvälinen daCi Newsletter, jonka jäsen saa sähköpostitse. Newsletter sisältää mm. uutisia eri jäsenmaista, tanssikasvatukseen liittyvistä julkaisuista, opetusmateriaalista, tutkimuksesta, tapahtumista ja konferensseista.
  • Suomen jaoksen sähköpostitse lähetettävät jäsenkirjeet, jotka kertovat mm: kotimaassa tapahtuvista kursseista sekä tanssikasvatukseen liittyvistä ideoista ja kokemuksista.
  • Jäsen saa osallistua daCi Finlandin järjestämille kursseille jäsenhintaan.
  • Jäsen saa osallistua kansainvälisen daCin kolmen vuoden välein järjestettäviin kansainvälisiin konferensseihin jäsenhinnalla.
  • Jäsenellä on yhteys laajaan kansainväliseen tanssikasvattajien yhteisöön, jolla on mm. internet-keskustelukanava.

Jäsenmaksut

  • opiskelijajäsen 30 €
  • henkilöjäsen 45 €
  • tanssikoulujäsen 85 €
  • instituutiojäsen 155 €

Seuraa meitä myös somessa: Instagram @dacifinland ja Facebook DaCi-Finland

Henkilöjäsenyyttä haetaan vapaamuotoisella selostuksella omasta innostuksesta tanssikasvatukseen tai tanssikasvattajataustasta.
Tanssikoulujäsenyyttä ja instituutiojäsenyyttä haetaan vapaamuotoisella selostuksella yhteisön tai yhdistyksen tanssikasvatustaustasta. Lähetä tiedot dacin sähköpostiin.  Voit käyttää myös tämän sivun lomaketta.
Jäsenhakemukset käsittelee hallitus.

Jäsenmaksut laskutetaan kuluvan vuoden touko-kesäkuussa.

Lisätietoja jäsenyydestä saat kysymällä hallituksen jäseniltä tai dacifinland(ät)gmail.com